Иницијатива – Уређење стајалишта аутобуса 89 у Блоку 72

У Блоку 72 постоји укупно 2х2 стајалишта јавног превоза линије 89, и ниједно од њих није заштићено од временских услова, укључујући ту и почетну станицу/окретницу. Тражићемо од града да ова стајалишта уреди јер чекање јединог аутобуса на сунцу, киши, ветру није задовољавајуће у 21. веку…

Комшија нам се јавио путем Фејзбука да нас извести о одговору Секретаријата за јавни превоз града Београда у вези са опремањем стајалишта у Блоку 72:

autobus 89 blok 72 mileve maric ajnstajn stajaliste

Порука градског секретаријата за јавни превоз:

„Обавештавамо Вас да је постављање надстрешнице на аутобуским стајалиштима у Блоку 72 (Насељу Милева Марић Ајнштајн), планирао у оквиру реализације Уговора о концесији за израду и монтажу уличног и стајалишног мобилијара на територији града Београда, закључен почетном 2017. године.

Прецизнији термин постављања надстрешнице на предметном стајалишту ЈЛПП-а зависи од расположивог броја елемената и унапред одређених прироритета у погледу унапређења и постављања новог уличног и стајалишног мобилијара на територији града Београда, при чему је од стране Секретаријата за јавни превоз предложено да предметна активност буде део плана за текућу годину и према постојећем усвојеном плану иста је предвиђена у другој половини 2018. године.

Покушаћемо заједничком иницијативом да убрзамо овај процес, или бар да инсистирамо да се испоштује наведени рок.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s